Recensies


"Mark Vergoossen is een energieke enthousiaste muzikant die als docent doelgericht te werk gaat. Dankzij zijn jarenlange ervaring heeft Mark mij alle theoretische en praktische kennis kunnen over dragen die ik nodig had om zelfstandig te kunnen fungeren als beroepsmuzikant in de muziekbranche. Naast een goede docent te zijn is Mark tevens een uitstekende mentor, hij kijkt niet alleen naar het muzikale aspect maar ook naar de persoonlijke kwaliteiten van de cursist."

- Kyle Schoutrop, beroepsmuzikant: https://www.facebook.com/kjecschoutrop

"Ik heb al 10 jaar gitaarles van Mark. Hij is veel meer dan een gitaarleraar voor mij. Hij motiveert mij als het even niet lukt en inspireert mij met zijn passie voor muziek. Mark heeft mij in het begin zo geënthousiasmeerd dat ik heel snel stappen maakte. Hij zoekt waar jouw passie op gitaargebied ligt en helpt je daarin verder. Voor Mark ben je veel meer dan alleen zijn gitaarleerling. Zonder hem was ik niet de muzikant en het mens geweest wat ik nu ben."

- Stan Smeets: https://www.youtube.com/watch?v=fkjMjsPZw7c

"Mark heeft me veel geleerd. Nadat we de basis hadden behandeld heeft hij me met veel genres en artiesten kennis laten maken. Mark heeft me op gitaar vaak uit mijn comfortzone gehaald en me andere dingen laten proberen. Dit heeft mijn spel aanzienlijk verbeterd. Hij probeert ook zijn invloed bij song writing te minimaliseren, zodat je echt je eigen song maakt. Mark is een gezellig persoon die leuke lessen met aandacht geeft."

- Tom Renet (16 jaar en winnaar European Sena guitar award) https://www.youtube.com/watch?v=U5tAxfrkjLQ

"Gitaarles hebben bij Mark is fantastisch!! Hij is naast een goede leraar ook een heel fijn persoon om mee te praten en het te hebben over onderwerpen die wat jou aangaan! Zelf leer ik bij hem naast technisch goed gitaar spelen ook veel over songwritting en hoe ik mij het beste kan profileren in de muziek industrie!"

- Ruben Schalleij: https://www.facebook.com/ruben.schalleij

"Onze zoon heeft sinds anderhalf jaar les van Mark Vergoossen. Hij gaat erg graag naar de gitaarles en heeft in korte tijd veel geleerd. De songs die hij aangereikt krijgt vindt hij leuk en voegt ook veel toe aan zijn muziekkennis die duidelijk groeiende is. Mark stemt hierin goed af op zijn leerling. Ook eigen inbreng van muziek keuze is mogelijk.

Mark geeft op een positieve wijze vorm aan de gitaarles. Complimenteert en heeft daarnaast ook oog voor het gegeven dat er wel eens niet goed geoefend is thuis. Onze zoon vindt het fijn dat er dan wordt stil gestaan bij het 'waarom'. Van daaruit ontstaan er gesprekjes die hij als leerzaam maar zeker ook als prettig ervaart. Dat er wordt stil gestaan bij gevoel is fijn.

Mark is een kei in het aansluiten bij kinderen. Zowel op muzikaal vlak maar ook als mens. De techniek en kennis betreffende gitaar spelen kan hij als de beste overdragen, professioneel , en op zijn tijd met humor. Dit alles maakt dat onze zoon iedere week met veel plezier op de fiets stapt met zijn gitaar op de rug voor een fijne ontspannen leerzame gitaarles. Soms komen we mee naar de les, fijn dat dat kan!"


- Sonja van Kerkom (moeder van Senna Valk, 13 jaar)

“Ik heb als kind gitaarles gehad, maar door de aanpak op de muziekschool was ik alle plezier in het spelen verloren. Het spelen van ‘boer wat zeg je van mijn kippen’ vanaf bladmuziek was gewoon niet mijn ding. Jaren heb ik geen gitaar aangeraakt, tot ik Mark tegenkwam. Als ik als kind een docent had gehad die me met zoveel enthousiasme en ‘op maat’ les had gegeven, was ik nooit gestopt met spelen (en nu waarschijnlijk een stuk verder geweest J).
Mark luistert heel goed naar wat je graag wilt leren, of dat nu blues of metal of iets heel anders is, en kijkt goed naar hoe je het beste leert. De lessen past hij daar op aan. Zijn enthousiasme is aanstekelijk en zorgt ervoor dat ik na iedere les weer geïnspireerd naar huis ga om verder te oefenen!"


- Bianca van Elteren

"Ik heb nu enkele maanden gitaarles bij Mark. Ik ben super tevreden over zijn enthousiaste en gedreven manier van lesgeven. Ik had nooit verwacht binnen vijf lessen al een heel nummer mee te kunnen spelen. Ik verheug me iedere keer weer om naar de les te gaan."

- Silas Heiligers (14)

"Na jaren lang muziek te hebben gespeeld zoals piano en drums, nu op mijn 58ste begonnen met gitaar les. Mijn echtgenote was het zat om iedere keer het "gedrum" te moeten aanhoren en vond gitaar een veel betere keus. Maar hoe leer je op je 58ste jaar nog gitaar spelen!! en wat voor een gitaar, akoestisch of elektrisch?Via allerlei goede recensies bij Mark Vergoossen terecht gekomen en begonnen met een western gitaar.
Spelenderwijs kon ik al snel een simpel liedje spelen. Te Gek! Nu een jaar later ook al in bezit van een elektrische gitaar met versterker. Iedere week les "wat een vreugde" en nieuwe dingen leren. Ik had bij mezelf nooit gedacht dat ik het zou kunnen, echter met een goede docent die aanvoelt wat je leuk vind, kom je een heel eind. Mark, Hartstikke bedankt en ik hoop nog jaren van je enthousiasme te mogen genieten."


- Andre Steenhoff

"Met pensioen en eindelijk de tijd om een oude wens in vervulling te laten gaan: gitaar leren spelen. Mijn zoon had jaren geleden gitaarles van Mark en was daar erg over te spreken. De keuze voor een gitaarleraar was dus snel gemaakt. Inmiddels een paar maanden bezig bij Mark en het bevalt prima. Enthousiaste leraar die op een plezierige manier de afwisselende lesstof overbrengt. Als je na de les thuiskomt, wil je gelijk uitproberen wat je hebt geleerd. Dat zegt genoeg!"

- Peter (61)

"Mark kan goed lesgeven op maat door aan te sluiten bij je niveau. Hij wisselt af in de oefeningen waardoor het leuk blijft om te spelen. Er is genoeg ruimte voor ieders stijl en muzieksmaak. Als persoon is Mark heel oprecht, altijd in voor een praatje en hij laat iedereen in zijn waarde."

- Vera