home

Privacy Statement


Wat zijn in mijn ogen persoonsgegevens?

Ben je klant of relatie van mij? Grote kans dat ik je persoonsgegevens opsla. Maar wat zijn in mijn ogen persoonsgegevens? Persoonsgegevens vertellen iets over jou of over je bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan je voornaam, achternaam, telefoonnummer, woonplaats of mailadres. Alle informatie die een verband kan leggen met jou als persoon.

Waarvoor gebruik ik persoonsgegevens?

  • Contact opnemen met jou of je organisatie (voor lopende of toekomstige muziekprojecten)
  • Het toesturen van offertes en facturen
  • Je gegevens goed in de administratie zetten en bijwerken als er wijzigingen zijn

Van wie heb ik persoonsgegevens?

Ik verzamel persoonsgegevens van iedereen waar ik contact mee heb (gehad) en dat heeft geleid tot bijvoorbeeld een vervolgafspraak of een voorinschrijving voor een nieuw muziekproject. Deze gegevens bewaar ik tot het moment dat de relatie wordt beëindigd.

Welke persoonsgegevens verzamel ik?

  • Je voor- en achternaam
  • Je telefoonnummer
  • Je mailadres
  • De naam van het bedrijf (indien nodig)
  • De woonplaats(en)
  • Het rekeningnummer
  • De contactgeschiedenis (wat is er in het verleden inhoudelijk besproken via telefoon, email of tijdens de afspraken)

Met wie deel ik persoonsgegevens?

Jouw persoonsgegevens worden in principe niet door mij gedeeld met derde partijen. Alleen wanneer hier een goede reden voor is, verstrek ik jouw gegevens aan anderen. Hierbij moet je denken aan de situatie wanneer er fraude is gepleegd of wanneer er een rechtszaak loopt. In die gevallen zal ik de gegevens moeten delen met politie, justitie of een incassodienst. Er zijn strenge regels voor het delen van persoonsgegevens. Daar houd ik me natuurlijk aan.

Hoe kan ik mijn persoonsgegevens inzien

Iedere persoon in de EU heeft ‘recht op inzage’ van zijn persoonsgegevens. Dat betekent concreet dat je recht hebt om in te zien welke persoonsgegevens van jou in het bijzonder ik opsla. Ik bied personen de mogelijkheid om mijn fysieke en online dossiers in te zien en beroep te doen op hun ‘recht op correctie’ indien deze gegevens onjuist zijn en aangepast dienen te worden.

Mijn visie op privacy

In mij visie op privacy zijn persoonsgegevens in goede handen. Ik ga uiterst zorgvuldig om met de gegevens die ik ontvang van jou als contactpersoon of jouw bedrijfsgegevens. Daarbij staat het woord veiligheid altijd centraal.

Over dit Privacy Statement

Dit is het Privacy Statement van Mark Vergoossen. De inhoud hiervan kan regelmatig worden aangepast. Deze huidige versie is gemaakt op 27 juni 2018.

Vragen over privacy?

Ik kan me voorstellen dat je na het lezen van dit Privacy Statement nog aanvullende vragen hebt over hoe ik met je persoonsgegevens omga. Stuur dan een mail naar mvergoossen@hetnet.nl en ik reageer zo snel mogelijk op je vraag.